Amplă acţiune a poliţiştilor la Dej! Oamenii legii au aplicat aproape 40 de amenzi

0
49

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a polițiștilor locali din cadrul Primăriei Dej, au acționat în sistem integrat atât pe raza municipiului, cât și a comunelor arondate.

S-a acționat în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirii răspândirii virusului Covid-19, dar și pentru impunerea respectării normelor rutiere în vigoare.

În cadrul acțiunii au fost legitimate aproximativ 70 de persoane și au fost oprite pentru control 34 de autoturisme și mijloace de transport persoane.

Totodată, au fost verificate 5 societăți comerciale cu privire la respectarea legislației în vigoare pe perioada stării de alertă.

Neregulile constatate au condus la aplicarea a 39 de sancțiuni contravenționale,25 dintre acestea fiind aplicate conform OUG 195/2002R, privind circulația pe drumul public. Alte 7 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării  măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în conformitate cu Legea 55/2020.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.