Vaccinare fără programare la Dej, începând de vineri

0
66

Primăria Municipiului Dej informează că începând de vineri, 7 mai, vaccinarea la Dej se va putea realiza și fără programare în cadrul celor două centre de vaccinare: Centrul de Servicii Sociale, strada Regina Maria, nr.26 și fosta Școală Generală nr.5, strada Fragilor, nr.6.

În acest sens persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta zilnic între orele 08:00-20:00, direct la centrele de vaccinare, fără programare prealabilă.

De la debutul vaccinării în cele două centre de vaccinare organizate de Primăria Municipiului Dej au fost efectuate aproape 30000 doze de vaccin, iar zilnic în ambele centre se pot vaccina peste 600 persoane.

Încurajăm dejenii, instituțiile, societățile comerciale și populația din comunele limitrofe să se vaccineze, astfel încât în următoarea perioadă să se imunizeze cât mai multe persoane, pentru a ne proteja.

Protejându-ne prin vaccinare și respectarea măsurilor de protecție avem șansa să ne reluăm viețile dinaintea acestei pandemii, care ne-a afectat pe toți!

Centre vaccinare:

Centrul de vaccinare str. Regina Maria, nr.26, Tel. 0787801181

Centrul de vaccinare str. Fragilor, nr.6, fosta Școală Generală, nr.5, Tel. 0783181900

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.