Trei polițiști din Cluj, buni de plată pentru că și-au făcut treaba

0
104

Trei poliţişti din Cluj trebuie să achite cheltuielile pentru reparaţia maşinii unui individ cercetat pentru proxenetism. Asta după ce autoturismul s-a degradat, iar proprietarul i-a dat în judecată pe agenți și a câștigat, relatează Realitatea PLUS.

Cei trei polițiști de la Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate din Cluj au pus sechestrul în anul 2014 pe o mașină de lux a unui individ cercetat de proxenetism. Până în anul 2017 autoturismul a stat în curtea unei instituții și s-a degradat. În tot acest timp, proprietarul și-a revendicat mașina, însă solicitarea sa a fost respinsă.

Bărbatul a făcut apel și la instanță pentru ca autoturismul să fie dus într-un loc ferit de intemperii sau chiar să fie pusă o prelată peste el, însă niciuna dintre aceste variante nu i-a fost acceptată.

În 2017, când bărbatul a scăpat de acuzații, a putut să își recupereze mașina, însă a plătit aproximativ 11.000 de lei pentru reparații. Acesta este, de altfel, și motivul pentru acre a dat în judecată Poliția Română, dar și pe cei trei polițiști pentru a recupera această sumă.

Poliția Română s-a derogat de orice responsabilitate, spun polițiștii, iar acum agenții trebuie să plătească din propriul lor buzunar banii pentru repararea mașinii.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.