Amplă acţiune în Dej şi în comunele arondate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19

0
17

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală au organizat și desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, în municipiul Dej și în comunele arondate.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier au acționat în trafic pentru impunerea unei discipline rutiere în rândul participanților la trafic și combaterii principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 55 de sancțiuni contravenționale, dintre care 26 pentru nerespectarea normelor rutiere în vigoare. În contextul controalelor din trafic au fost reținute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Verificările efectuate în zone aglomerate, mijloace de transport persoane sau în socitățile comerciale cu privire la modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020 au condus la constatatea și aplicarea unui număr de 17 sancțiunile contravenționale.

În cadrul activităților, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat în sistem integrat alături de polițiști.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.