Incendiu la o pensiune din Gherla! Flăcările au fost stinse după câteva ore (FOTO/VIDEO)

0
72

Intervenție amplă pentru stingerea unui incendiu produs la o un ansamblu de clădiri cu funcțiuni mixte, situat pe strada Dejului din municipiul Gherla.

“Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.50, fiind dislocate la fața locului trei autospeciale cu apă și spumă, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi, un echipaj SMURD din cadrul ISU Cluj și două autospeciale ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla.

În momentul sosirii forțelor la fața locului, erau cuprinse de flăcări acoperișurile a trei corpuri de clădire, în care funcționa o pensiune, alipite una de alta și o parte din încăperile situate la mansarda imobilului.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, având în vedere faptul că unul dintre corpurile afectate de incendiu era alipit de un bloc de locuințe cu patru etaje.

O parte din locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar intervenția promptă a împiedicat extinderea focului la blocul de locuințe.

În aceste momente flăcările au fost lichidate, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Au fost distruse acoperișul corpurilor de clădire pe o suprafață de circa 600mp și trei încăperi situate la mansardele acestora. De asemenea, celalte încăper situate la mansardă au fost deteriorate de degajările de căldură, fum și scurgerea apei folosite pentru stingerea incendiului”, a transmis ISU Cluj.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.