Activităţi la Cluj în contextul noilor restricţii! Au fost aplicate peste 140 de amenzi

0
29

La data de 28 martie, sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării mobile Ștefan Cicio Pop, poliţişti locali, și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au continuat activitățile în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Peste 540 de forțe au acționat în sistem integrat, fiind controlate zonele aglomerate, societăți comerciale, baruri, terase și săli de jocuri de noroc, de pe raza întregului județ.  

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 1.623 de  persoane și au fost verificate peste 141 de societăți comerciale.

Totodată, au fost oprite pentru control 345 mijloace de transport persoane, fiind verificat modul în care, sunt respectate măsurile de protecție pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19.

Nerespectarea măsurilor instituite în contextul pandemiei de Coronavirus au condus la aplicarea unui număr de 141 sancțiuni contravenționale, în valoare de 52.250 de lei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.