Amplă acţiune a poliţiştilor din Gherla! Au fost aplicate zeci de amenzi

0
28

În perioada 19 martie-21 martie, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Gherla, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au acționat pe raza municipiului, în vederea creșterii gradului de siguranță și disciplină rutieră, prevenirii comiterii de fapte antisociale și prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 97 de persoane și au fost oprite pentru control  54 de autovehicule și mijloace de transport persoane.

De asemenea, au fost verificați 5 operatori economici.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 42 de sancțiuni contravenționale, 29 dintre acestea fiind aplicate la regimul rutier, iar alte 8 fiind aplicate în conformitate cu Legea 55/2020.

Totodată, pentru nerespectarea normelor de circulație, polițiștii rutieri au reținut 13 permise de conducere.

În aceeași perioadă, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au acționat în zona rurală, fiind legitimate 108 persoane, oprite pentru control 87 de vehicule și verificate 32 de obiective.

În cadrul acțiuni au fost constate o serie de nereguli, care au impus aplicarea unui număr de 32 de sancțiuni contravenționale, majoritatea dintre acestea fiind aplicate conform OUG 195/2002 pentru nerespecarea normelor de circulație.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.