Tânăr din Cluj arestat preventiv pentru ultraj! L-a mușcat de deget pe un polițist din Forțele Speciale

0
151

Un tânăr din județul Cluj a fost arestat preventiv, duminică, după ce l-a mușcat de deget pe un polițist de la Forțele Speciale. Clujeanul a fost acuzat de ultraj și inițial a fost reținut de polițiști, după care a fost dus în fața instanței.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

”Inculpatul a agresat fizic pe persoana vătămată, agent de poliție din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud – Serviciul pentru acțiuni speciale, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, prin aplicarea unei mișcături la nivelul degetului arătător al mâinii stângi, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 2-3 zile de îngrijire medicală pentru vindecare”, a transmis procurorul maxim Cezar Sebastian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Tânărul a fost reținut în arestul IPJ Bistrița-Năsăud și urmare a sesizării procurorilor, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 15 zile.

Decizia instanței nu este definitivă și a fost contestată la Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.