Acţiune la Cluj privind noile restricții de circulație | Au fost aplicate peste 100 de amenzi (FOTO)

0
41

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi și polițiști locali au continuat acțiunile în sistem integrat în vederea impunerii respectării normelor instituite în perioada stării de alertă, în special în contextul instituirii noilor restricții de circulație, care prevăd interdicția de a se deplasa pe drumul public fără un motiv întemeiat și fără a avea o declarație pe proprie răspundere sau de la angajator.

Totodată, s-a acționat în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirii și combaterii infracțiunilor stradale.

Acțiunea s-a desfășurat în trei etape, în intervalul orar 10.00-14.00, 15.00 –22.00  respectiv 22.30-01.00, fiind legitimate 306 persoane și verificați peste 100 de operatori economici.

De asemenea, au fost oprite pentru control 114 autoturisme.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 109 sancțiuni contravenționale,  66 dintre acestea fiind aplicate în conformitate cu Legea 55/2020 unor persoane care nu purtau mască de protecție, încălcând astfel prevederile în vigoare.

Alte sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.