Incendiu în curtea Spitalului Municipal Dej! Un transformator electric a fost cuprins de flăcări

0
33

Un incendiu a fost anunţat, în această dimineaţă, prin 112 în curtea Spitalului Municipal Dej din judeţul Cluj.

Flăcările au izbucnit la un transformator electric aflat la distanţă de clădirea în care sunt internaţi pacienţii.

Pompierii au reuşit în scurt timp să stingă incendiul. 

Unitatea medicală a rămas fără curent de la reţea, însă au intrat în funcţiune generatoarele astfel încât activitatea medicală să nu fie întreruptă.

Două autospeciale au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 7.50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile. Este sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului.

Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.