Furt de peşte la Geaca! Au fost prinşi 2 bărbaţi din Gherla cu 122 de kilograme de peşte (FOTO)

0
70

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală au depistat în flagrant doi bărbați, în timp ce transportau într-un autoturism, fără a deține documente legale, cantitatea de 122 de kilograme de pește.

La data de 1 martie, în jurul orei 02.00, bărbații de 40 și 46 de ani, din municipiul Gherla au fost depistați de polițiști pe DJ 172A, în localitatea Țaga.

În urma controlului, în autoturism au fost descoperite plase de monofilament și cantitatea de 122 de kilograme de pește, din specia șalău, știucă și caras.

În baza verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că respectiva cantitatea de pește ar fi fost sustrasă de cei doi la data de 28 februarie, în jurul orei 23.00, dintr-o amenajare piscicolă situată în localitatea Geaca.

Sunt efectuate cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificatdeținerea și transportul fără documente legale a peștelui și deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.