Acţiune în Dej şi în localităţile din zonă! Au fost aplicate zeci de amenzi

0
39

La data de 23 februarie, în intervalul orar 10.00-14.00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei ai  Secției 5 Poliție Rurală Dej şi cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj și a polițiștilor locali din cadrul Primăriei Dej, au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului şi a comunelor arondate.

S-a acţionat cu scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirii infracțiunilor comise în segmentul stradal, impunerii respectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

În cele 4 ore, forţele implicate au legitimat peste 80 de persoane şi au oprit pentru control 58 de vehicule şi mijloace de transport persoane. 

Totodată, au fost verificaţi 8 operatori economici cu privire la respectarea normelor instituite pe perioada stării de alertă.

Verificările efectuate au condus la aplicarea unui număr de 44 de sancţiuni contravenţionale, 8 dintre acestea fiind aplicate în conformitate cu Legea 55/2020, iar alte 3 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice conform Legii 61/1991R.

Pe linie rutieră, poliţiştii au acționat pe raza municipiului Dej și pe DN1C, în localităţile Câțcău, Cășeiu şi Urișor, fiind aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri ale normelor de circulație pe drumurile publice în acord cu OUG 195/2002R, fiind retras un certificat de înmatriculare în acest context.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.