Grav accident cu două maşini în Jucu! Un tânăr de 20 de ani, în stare critică (FOTO)

0
358

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit pe DN 1C Cluj-Napoca – Dej, în localitatea Jucu-Herghelie, județul Cluj, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

O persoană a fost rănită, fiind descarcerată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Jucu de Mijloc.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor fost înregistrată în jurul orei 5.50, iar la locul accidentului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate și un tânăr aflat în stare de inconștiență și încarcerat într-una dintre mașinile implicate în accident.

Pompierii au folosit utilajele hidraulice pentru a debloca portiera autoturismului și l-au extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Tânărul de aproximativ 20 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, la locul accidentului a fost acordat primul ajutor calificat unei tinere în vârstă de cca 20 de ani, care, la prima evaluare, prezenta afecțiuni ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare“, a transmis ISU Cluj.

“Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din Iclod, care se deplasa pe o stradă laterală a drumului național, la pătrunderea pe DN1C E576, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr de 23 de ani, din Bonțida.

În urma impactului, tânărul de 22 de ani a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Totodată, a fost transportată și o femeie de 29 de ani, din Jucu, pasageră în autoturismul condus de acesta.

Conducătorul auto de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.