O ambulanţă care transporta organe umane a fost implicată într-un accident în Cluj

0
113

O ambulanţă care transporta organe umane a fost implicată, în cursul zilei de sâmbătă, într-un grav accident de circulaţie produs în localitatea Floreşti, din judeţul Cluj.

Informaţiile de la faţa locului arată că ambulanţa se deplasa cu toate semnalele pornite şi a lovit în plin o maşină staţionată la semafor, proiectând-o într-o altă maşină care circula pe acelaşi sens de mers, scrie observatornews.ro.

În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului din maşina lovită de ambulanţă, acesta fiind şi transportat la spital.

Accident rutier pe DN 1 E60, în localitatea Florești. O ambulanță care se deplasa pe DN 1E60 în direcția Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu autoturismul care o preceda, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Beliș. În urma acestui impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula în față. A rezultat rănirea conducătorului auto de 37 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au reieșit negative„, a fost mesajul transmis de Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.