Grav accident în Ciceu Mihăiești! Un copil de 10 ani a murit după ce a fost lovit de o maşină (FOTO)

0
569

Un copil din județul Sălaj, în vârstă de 10 ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DN 17, în localitatea bistrițeană Ciceu Mihăiești, în timp ce traversa strada prin loc nepermis.

„Copilul de 10 ani a fost găsit de echipajul B2 SAJ în stop cardio-respirator cu multiple traumatisme grave, fracturi deschise și hemoragii. I s-a aplicat protocolul de resuscitare la fata locului dar din păcate organismul victimei nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat la locul evenimentului. Nu a mai fost preluat de elicopterul SMURD”, a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

De asemenea, au intervenit și polițiștii pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, iar din primele verificări a stabilit ca un pieton, respectiv un minor de 11 ani, din localitate ar fi fost acroșat și accidentat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 55 de ani din județul Cluj, care circula pe Drumul Național 17 pe direcția Beclean – Dej.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din păcate, in urma evenimentului rutier, minorul de 11 ani a decedat”, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.