Doi şoferi băuţi prinşi de poliţiştii dejeni

0
16

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.40, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au depistat un conducător în vârstă de 52 de ani, din comuna Unguraș, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 161D, în interiorul localității Unguraș, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a reieșit o concentrație în valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

*

La aceeași dată, în jurul orei 20.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul, deplasându-se pe strada Baia Mara din Dej, deși se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.