Acţiune a poliţiştilor gherleni! Au fost aplicate 21 de amenzi

0
16

La data de 12 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat o acțiune în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate de efectuarea unor depășiri neregulamentare și nerespectarea limitei legale de viteză.

Pentru punerea în aplicare a obiectivelor urmărite, polițiștii au acționat pe DN1C, pe tronsonul de drum Bunești – Livada – Fundătura, dar și pe DJ 109 C pentru verificarea consumului de alcool sau a altor substanțe de către conducătorii auto.

În acest din urmă caz, au fost testate cu aparatul etilotest 21 de persoane, nefiind constatate abateri ale prevederilor legale.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate, în total, 21 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări aduse normelor de circulație pe drumurile publice, în acord cu OUG 195/2002 R.

De asemenea, au fost depistați 9 conducători care se deplasau cu o viteză neregulamentară, față de aceștia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depășirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.