Accident în Dej! Maşină răsturnată după ce a lovit un copac (FOTO)

0
208

O mamă şi copilul ei au ajuns astăzi la spital ca urmare a unui accident rutier în Dej.

Şoferiţa s-a răsturnat cu maşina după ce a pierdut controlul volanului, a intrat în şanţ şi a lovit un copac.

„Conform informațiilor primite, o conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, din comună Căianul Mic, județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe strada Șomcutului, din direcția Dej spre Viile Dejului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rulat prin șanțul drept, lovind un copac și ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

Conducătoarea auto alături de un minor, pasager în autoturism, urmează a fi transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Cluj.

„Două autospeciale un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a răsturnării unui autoturism pe strada Șomcutului din municipiul Dej.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, cu o femeie încarcerată în acesta.

S-a intervenit pentru stabilizarea autoturismului, descarcerarea și extragerea persoanei din autoturism. Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, împreună cu un minor, care se afla în autoturism în momentul producerii evenimentului.

Femeia era conștientă, însă, conform primelor evaluări, suferise multiple traumatisme”, a transmis ISU Cluj.

foto: ISU CLUJ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.