Primarul din Chiuiești a refuzat acordarea burselor şcolare cu citate din Biblie

0
103

Primarul Mihuț Gavril din Chiuiești, judeţul Cluj, a oferit un răspuns ciudat când ONG-ul „Şcoli curate” i-a cerut să acorde burse pentru elevii din comună.

Acesta le-a oferit răspunsuri din Biblie „Supuneţi-vă autorităţilor, aşa porunceşte Dumnezeu fiind îngăduite de El”, precum şi citate la fel de inoportune „Răspunde nebunului după nebunia lui să nu se creadă prea înţelept” şi „Bâta din capul nebunului nu este oprită”.

Așa a înțeles Mihuț Gavril, primarul comunei Chiuiești din Cluj, să răspundă solicitării noastre de a acorda burse școlare pentru elevi, obligație prevăzută de Legea educației: ne-a făcut nebuni și a spus că el nu are bani pentru Educație.

Primarul comunei Chiuiești spune că este prea ocupat și nu are timp pentru problemele pe care noi i le indicăm: dreptul la burse al elevilor și investiția în educație.

Să vă fie rușine, domnule primar! Pentru că vă bateți joc de elevii comunei și le ignorați drepturile! Primarul Mihuț Gavril din Chiuiești (jud. Cluj) este un exemplu veritabil de asa nu în administrația publică
„, au transmis cei de la „Şcoli curate”.

sursa foto: apusenitransilvania.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.