Acţiune a poliţiştilor clujeni pe DN1C! 26 de vitezomani au fost sancţionaţi

0
12

La data de 4 ianuarie, în intervalul orar 10.00 – 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii evenimentelor rutiere generate de depăşirea vitezei legal prevăzute şi efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Poliţiştii au acţionat pe DN1C E576 pe tronsonul de drum Jucu – Răscruci -Bonţida şi pe DN 16, pe tronsonul Apahida – Mociu.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi 26 de conducători auto care se deplasau cu o viteză neregulamentară, faţă de 11 dintre aceştia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h.

Totodată, poliţiştii au depistat un conducător auto în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru alte abateri săvârşite de către participanţii la trafic, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002R.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.