Bărbat din Huedin mort într-un accident în judeţul Ialomiţa (FOTO)

0
36

Un  grav accident rutier în care au fost implicate două autoutilitare, s-a produs astăzi pe DN2, pe raza comunei Coșereni. În urma impactului au rezultat patru victime dintre care o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului, s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița.

O victimă, cu domiciliul in Huedin, a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele medicale. Din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de echipajul SAJ.

O persoană încarcerată a fost  transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Urziceni.

Celorlalte două victime le-au fost  acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajul SMURD, ulterior acestea au refuzat transportul la spital.

Ce spun polițiștii

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din  județul Constanța, conducea o autoutilitară, într-o intersecție de pe raza comunei Coșereni, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Slobozia. 

În urma impactului a rezultat decesul unui barbat în vârstă de 63 de ani din Huedin, judetul Cluj, pasager al primului autoturism, precum și vătămarea corporală a șoferului în vârstă de 43 de ani, ce a fost transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.