Urmărire noaptea trecută în Ceanu Mare! Un tânăr de 20 de ani a fugit de poliţişti

0
71

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au efectuat noaptea trecută semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe DJ 150, pe raza localităţii Ceanu Mare, conducătorul auto continuându-şi deplasarea.

Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia pe ruta Ceanu Mare – Frata – Apahida, iar pe parcursul deplasării autoturismul a părăsit partea carosabilă,  acesta fiind avariat.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida autovehiculul a fost oprit pe centura VOCNE – Vâlcele-Apahida.

S-a stabilit că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 20 de ani, din comuna Ceanu Mare, care deţinea permis de conducere.

Rezultatele testărilor cu aparatele etilotest și DrugTest au reieșit negative.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în intervalul orar 23.00-05.00. 

Totodată, poliţiştii i-au aplicat acestuia 4 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R, pentru neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.