Şoferi din Dej prinşi băuţi la volan

0
30

La data de 20 decembrie, în jurul orei 16.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din Dej, care se deplasa pe strada 1 Mai din același municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea tânărului cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Totodată, la aceeași dată, în jurul orei 20.00, polițiștii dejeni au depistat un conducător de 43 de ani, din Dej, în timp ce se deplasa cu autovehiculul pe strada Libertății, deși se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,71 mg//l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus ulterior la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice.

Cercetările se desfășoară în cadrul unui dosar penal deschis ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.