Acţiune a poliţiştilor la Gherla! Au fost aplicate zeci de amenzi

0
28

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Gherla, împreună cu cei ai Secţei 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat pe raza de competenţă, în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea comiterii de fapte antisociale, dar şi pentru creşterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

Acţiunea s-a desfăşurat în perioada 11-13 decembrie, fiind legitimate peste 260 de persoane şi verificate 153 de vehicule.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate, au fost controlate 16 societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale.

Pentru abateri ale normelor rutiere, poliţiştii rutieri au aplicat 26 de sancţiuni, iar ca măsuri complementare, au fost reţinute 4 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991R, dar şi pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii viruslui COVID-19.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.