Magazin din Cluj jefuit de un tâlhar mascat şi înarmat cu un cuţit

0
91

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat un bărbat, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 2 decembrie, în jurul orei 20.05, o persoană mascată ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi, profitând de faptul că angajata societăţii se afla în partea din spate a încăperii, a sustras suma de 2.250 de lei din casa de marcat.

Sesizând prezenţa acestuia în magazin, angajata, o femeie în vârstă de 33 de ani, a strigat după ajutor. Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul ar fi ameninţat-o pe aceasta cu un obiect tăietor, ulterior părăsind magazinul.

În urma activităţilor specifice de cercetare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, persoana mascată a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Ghelari, judeţul Hunedoara.

Astfel, la data de 9 decembrie, poliţiştii clujeni, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depistat bărbatul, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acesta.

La data de 10 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.