Grav accident între Zalău şi Cluj! O femeie din Satu Mare a murit (FOTO)

0
246

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1F Cluj – Zalău, la kilometrul 77+800 de metri (judeţul Sălaj), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autocisternă care transporta furaje.

Potrivit primelor date, o persoană a fost rănită grav, iar alte două uşor.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

Se estimează ca traficul să fie reluat în 40 de minute.

ACTUALIZARE:

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, ca urmare a unui accident de circulație produs pe Drumul Național 1F.

La data de 11 decembrie a.c., ora 13.50, pe Drumul Național 1F, la km 77+700, o adolescentă de 18 ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Zalău-Cluj Napoca a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Cluj.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 49 de ani, din județul Satu Mare, pasageră pe bancheta din spate în autoturism, precum și rănirea ușoară a conducătoarei auto, respectiv a pasagerei de pe locul din dreapta față.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu”, a transmis IPJ Sălaj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.