Alte 4 containere modulare pentru realizarea triajului epidemiologic au ajuns la Cluj

0
42

Acestea vor ajuta la triajul epidemiologic, vor constitui zone tampon sau vor ajuta la consultarea pacienților COVID-19. De asemenea, 1 container a fost dus la Spitalul Clinic CF – Cluj-Napoca și 1 container la Spitalul Orășenesc Huedin.

 Valoarea unui astfel de container ajunge la 10.000 de euro, astfel că vorbim de peste 200.000 euro, valoarea celor 20 de containere care au ajuns aici și vor rămâne în proprietatea ISU Cluj, pentru a fi utilizate oricând la nevoie în perioade dificile. Până în prezent, județul Cluj a beneficiat de cel mai mare număr de astfel de containere din rezerva de stat din țară. 

Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice „Electrica Distribuţie Transilvania Nord” S.A. – Sucursala Cluj va sprijini/realiza operațiunile de racordare la rețeaua de energie electrică, în regim de urgență, a containerelor modulare. 

 Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Cluj va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestora.

 Unitățile spitalicești beneficiare a containerelor modulare vor avea responsabilitatea de a asigura echipamentele de încălzire (calorifere, etc.) necesare bunei funcționări a acestor structuri cu scop medical.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.