Fraudă la vot la Dej! O persoană fără drept de vot a votat pe listele suplimentare

0
90

Până în prezent, la nivelul județului Cluj nu s-au înregistrat incidente deosebite de ordine publică, de natură să afecteze desfășurarea procesului electoral.

Au fost înregistrate 25 de semnalări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. În urma verificărilor efectuate până la acest moment, 17 dintre acestea nu se confirmă, iar 6 sunt în curs de soluționare.

De asemenea, sunt efectuate cercetări în cadrul a două dosare penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de 53 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța, și-ar fi exercitat dreptul la vot la o secție situată în municipiul Turda.

Polițiștii muncipiului Dej au fost sesizați despre faptul că o persoană căreia i s-a interzis exercitarea dreptului de vot, a votat pe o listă suplimentară.

Polițiștii clujeni vor verifica cu celeritate toate sesizările privind eventuale nereguli în ceea ce privește desfășurarea procesului electoral.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.