4 infracţiuni electorale în judeţul Cluj! Oamenii legii fac cercetări

0
28

De la începutul procesului de votare au fost înregistrate 52 de sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale.

În urma verificărilor desfășurate până la această oră, 38 nu s-au confirmat.

Totodată, sunt derulate cercetări cu privire la 4 infracțiuni electorale.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de 53 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța, și-a exercitat dreptul la vot la o secție situată în municipiul Turda.

Polițiștii muncipiului Dej au fost sesizați despre faptul că o persoană căreia i s-a interzis exercitarea dreptului de vot, a votat pe o listă suplimentară.

În localitatea Mărtinești, sunt efectuate cercetări privind infracțiunea de împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

În municipiul Cluj-Napoca, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o persoană cu domiciliul în comuna Mihăești, județul Vâlcea, și-a exercitat dreptul de vot la o secție situată pe raza municipiului.

Polițiștii se află în continuare la datorie pentru asigurarea derulării procesului de vot în condiții de siguranță, urmând ca la finalizarea acestuia, efectivele să asigure protecția transportului către Biroul Electoral Județean a buletinelor de vot și a materialelor rezultate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.