COVID-19 | Mii de persoane verificate la Cluj! Au fost aplicate amenzi în valoare de 13.000 de lei

0
26

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, la data de 2 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ştefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea reducerii la minim a riscului de infectare cu virusul Covid-19.

În cadrul acțiunii, au fost angrenate aproximativ 400 de forțe, fiind verificați 71 de operatori economici din întreg județul, o atenție sporită fiind acordată zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane.

În total, au fost legitimate 2.156 de persoane.

Totodată, polițiștii au verificat 364 mijloace de transport persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus.

Ca urmare a nerespectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, efectivele angrenate au aplicat 98 de sancțiuni contravenționale în valoare de 13.000 de lei.

Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că în perioada următoare vor continua activitățile în vederea asigurării respectării prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de Coronavirus.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.