Zeci de persoane amendate la Gherla într-o acţiune anti-COVID

0
19

La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla și ai Secției Rurale arondate au desfășurat o acțiune pe raza de competență în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 235 de persoane și au verificat în trafic peste 100 de autovehicule.

Acțiunea a avut ca obiectiv principal responsabilizarea cetățenilor cu privire la importanța respectării noilor măsuri instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, astfel că în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020.

Acestea au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție în spațiile publice deschise și/sau închise, dar și pentru încălcarea interdicției de circulație a persoanelor și neprezentarea documentelor necesare verificării motivelor de deplasare.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în trafic, 6 persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.

Astfel, au fost reținute 2 permise de conducere de către polițiști.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.