Piese auto furate dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Cluj! Hoţul a fost prins după câteva luni

0
29

La data de 18 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie, cu sprijnul poliţiştilor criminalişti au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 28 mai, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la fapul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute i-au sustras mai multe componente ale autovehicului, care afla parcat pe o stradă din cartierul Bună Ziua, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar în cadrul cercetării la faţa locului şi a investigaţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate mai multe probe.

În urma activităţilor tehnico-ştintifice efectuate de către poliţiştii criminalişti, s-a stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.