Acţiune în Dej şi în localităţile arondate! Zeci de amenzi aplicate de oamenii legii

0
75

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dej au acţionat pe raza de compentenţă în vederea impunerii respectării măsurilor în contextul pandemiei de Coronavirus, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

În cadrul acţiunilor desfăşurate la data de 10 noiembrie, în intervalul orar 10.00-14.00, efectivele Poliţiei municipiului Dej, împreună cu cele ale Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio Pop,, Cluj-Napoca precum şi ale poliţiei locale din cadrul Primăriei municipiul Dej au legitimat peste 60 de persoane şi au verificat 11 societăţi comerciale.

Poliţiştii rutieri au verificat 18 vehicule şi 8 mijloace de transport în comun.

Totodată, peste 100 de persoane aflate în izolare la domiciliu au fost verifcate de către forţele implicate.

Urmare a neregulilor constate, au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, pentru nerespecarea măsurilor de protecţie individuală au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020.

De asemenea, Poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni pentru nerespectarea normelor de cirulaţie rutieră şi alte 2 pentru nerespecarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice .

În cadrul acţiunii, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Mica, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Dej.

Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an şi 7 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.