Aproape 100 de amenzi aplicate la Dej pentru nerespectarea măsurilor sanitare

0
19

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, în municipiul Dej și în localitățile arondate, echipaje mixte formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali au continuat derularea activităților cu scopul limitării riscului de răspândire a Covid-19.

Astfel, în cadrul activităților, au fost verificate peste 50 de societăți comerciale și legitimate circa 200 de persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, conform Legii 55/2020, au fost aplicate în total 90 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 11.600 de lei.

În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, vor acționa pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În perioada menționată, în cadrul acțiunii, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au derulat verificări ale mijloacelor de transport persoane, cu scopul impunerii respectării măsurilor de protecție.

Totodată, în vederea asigurării unui trafic rutier sigur, polițiștii au acționat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, a regulilor privind depășirea, precum și a depistării conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice.

În urma abaterilor constatate, conform OUG 195/2002 au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.