Accident grav în Izvorul Crișului! Două persoane au murit (FOTO)

0
148

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1 Cluj Napoca – Oradea, pe raza localităţii Izvorul Crișului, în judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism, soldat cu rănirea gravă a două persoane.

„În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și pasagerului dreapta-față”, a transmis IPJ Cluj.     

„O autospecială, două echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 10.40, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate un ansamblul de vehicule (cap tractor cu remorcă) și un autoturism.Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare pentru bărbatul și femeia de aproximativ 50 de ani.Intervenția a fost una dificilă având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism. Șoferul autocamionului a refuzat consultul medical”, a transmis ISU Cluj.

Se estimează ca în aproximativ, 45 de minute traficul să fie reluat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.