Tânăr de 30 de ani salvat de pompieri! A rămas agățat de un cablu deasupra Someșului (VIDEO/FOTO)

0
194

Pompierii clujeni au intervenit în această seară pentru a salva un tânăr care a rămas agățat pe un cablu deasupra râului Someșul Mic, în zona ștrandului Sun din municipiul Cluj-Napoca.
Alerta a fost dată în jurul orei 19.40, iar pompierii au găsit bărbatul, de cca 30 de ani, care striga după ajutor, susținut de centura care-i alunecase până în zona pieptului, fiind agățat la mijlocul unui cablu utilizat pentru decantarea deșeurilor extrase din albia râului Someșul Mic.
La fața locului au fost dislocate o autospecială cu echipamente pentru salvări de la înălțimi, un echipaj de scafandri cu barcă și, preventiv, un echipaj SMURD.
Un pompier, asigurat cu un ham și cordiță de salvare, s-a deplasat pe cablu până la tânăr pentru al readuce la mal, iar echipa de scafandri a intrat în apă pentru a fi pregătiți să-l salveze în cazul în care acesta cădea de pe cablu.
Datorită intervenției prompte a echipajelor de pompieri, în cca 20 de minute de la apelul inițial, tânărul a fost adus de către pompieri la mal, fiind consultat de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.