Tânăr de 17 ani campion pe sate la infracțiuni

0
73

Un tânăr de 17 ani din Iași e campion pe sate la infracțiuni. Împreună cu un prieten, s-au folosit de acte false ca să închirieze o mașină din Cluj după care s-au făcut nevăzuți. Au pornit spre Iași cu noua achiziție pentru a se lăuda prietenilor.

În Târgu Frumos, becul la combustibil s-a aprins, bani nu aveau, dar au alimentat și s-au făcut nevăzuți. Ajunși pe plaiurile din Miroslava, au văzut echipajul de Poliție și au încetinit. Încetinirea bruscă a tânărului „Schumacher” le-a dat de bănuit oamenilor legii… așa că au procedat la oprirea mașinii.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, tânărul nu figura cu permis de conducere.

Polițiștii s-au crucit când au verificat mai bine baza de date: CERCETAT DE POLIŢIŞTI PENTRU FURT CALIFICAT, FURT CALIFICAT ÎN SCOP DE FOLOSINŢĂ ŞI CONDUCEREA UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE. 

Astfel, în noaptea de 1 spre 2 august a.c. „Schumacher” a sustras din curtea unei societăţi comerciale doi paleţi de BCA pe care i-ar fi transportat cu un vehicul aparţinând societăţii, iar ulterior a mai înhăţat un autocamion încărcat cu 8 paleţi de BCA şi 20 de panouri de plasă sudată.

Autocamionul a fost recuperat de poliţişti. Drept urmare, el a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, la data de 30 septembrie a.c., fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, furt calificat în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ulterior acesta a fost prezentat cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Iasi

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.