Amplă acţiune a poliţiştilor clujeni: 147 de amenzi şi 11 permise reţinute

0
18

Poliţişti Biroului Rutier Cluj-Napoca continua acţiunile în vederea reducerii numărului de accidente de circulaţie şi impunerea unui comportament preventiv în rândul conducătorilor de vehicule.

Astfel, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, poliţişti au desfăşurat mai multe acţiuni punctuale, pe raza întregului municipiu.

Au fost legitimate peste 230 de persoane şi verificate 180 de vehicule.

Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri precum: nepurtarea centurii de siguranta (20 de sancţiuni), folosirea telefonului mobil la volan (15 sancţiuni), dar şi pentru alte abateri ale normelor rutiere.

De asemenea, pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului , neacordarea priorităţii sau efectuarea depăşirii neregulamentare, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere.

Totodată, în urma constatării unor nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Pentru impunerea unei discipline rutiere în rândul participanţilor la traficul rutier, poliţiştii vor continua acţiunile!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.