Căutări şi în judeţul Cluj după ce doi ucrainieni au evadat din arestul IPJ Maramureş (FOT)

0
479

În această dimineaţă, doi tineri, ambii de 21 de ani, din Ucraina, au evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Atât în municipiul Baia Mare, precum și în tot județul, au fost instituite filtre, pentru prinderea persoanelor în cauză.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj în cooperare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării celor doi bărbaţi. Astfel, semnalmentele acestora au fost transmise tututor echipajelor din teren, efectuându-se verificări şi activităţi informativ-operative la nivelul întregului judeţ„, a transmis IPJ Cluj.

Semnalmente primul tânăr:

1,80 m înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt.

La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și avea șlapi în picioare.

Semnalmente cel de-al doilea tânăr:

1,70 m înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt.

La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul de Investigatii Criminale, în vederea depistării persoanelor și tragerii la răspundere penală, pentru infracțiunea de evadare.

Cei care îi văd sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Cele două persoane au fost arestate pentru 30 de zile, pentru trafic de migranţi.

Cei doi evadaţi au fost arestaţi în 20 septembrie, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.