Accident pe Bulevardul Muncii din Cluj! Un tânăr a ajuns la spital (FOTO)

0
118

Accident rutier produs în jurul orei 09.25, pe strada Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit IPJ Cluj, un conducător al unui autoturism, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe strada Bulevardul Muncii, spre strada Apahida, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de un ansamblu de vehicule care îl preceda,  condus de un bărbat de 37 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat de 22 de ani, pasager în autoturism.

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs pe B-dul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea prin nr unic pentru apelulri de urgență 112 a fost primită în jurul orei 9.20, iar în momentul sosirii pompierilor la locul accidentului, au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate și o persoană încarcerată în cabina autoutilitarei.

Pompieri au acționat pentru a descarcera și a scoate cu echipamentele speciale bărbatul, de cca 20 de ani, din cabina contosionată și l-au predat echipajelor medicale pentru a fi transportat la spital. Bărbatul suferise mai multe traumatisme, dar era în stare de conștiență și era cooperant„, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.