Percheziţii la Dej! Doi tineri din Dej reţinuţi pentru trafic de droguri (FOTO)

0
49

La data de 26 septembrie 2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că cei doi inculpați au cultivat, în apropierea municipiului Dej, județul Cluj, o cultură outdoor de cannabis, formată din aproximativ 30 de plante de cannabis, cultură pe care au recoltat-o în luna septembrie 2020.

La data de 26.09.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Dej, în urma cărora au fost ridicate 400 de grame de muguri de cannabis, 22 de plante cântărind aproximativ 13 kilograme, un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop și suma de 2.000 de lei.

La data de 27.09.2020, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a celor 2 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.