A început asfaltarea pe drumul judeţean 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești

0
81

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești lucrările de întreținere curentă și periodică au intrat în faza de așternere a covorului asfaltic.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de aproape 10 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 9+980. În ceea ce privește lucrările de asfaltare, acestea vor fi executate pe sectorul cuprins între kilometrul 0+810 și kilometrul 5+600, în condițiile în care alte două sectoare ale aceluiași drum, cele cuprinse între pozițiile kilometrice 0+000 și 0+810, respectiv 6+500 și 9+980, au fost asfaltate anterior de către Consiliul Județean.

În prealabil, au fost executate lucrări constând în refacerea terasamentelor deteriorate, realizarea de șanțuri, frezări, plombări, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, curățarea șanțurilor și a rigolelor, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea podețelor și așternerea de strat de balast stabilizat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.