Amplă acţiune a poliţiştilor, jandarmilor şi funcţionarilor publici din Dej şi Gherla (FOTO)

0
20

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală, în colaborare cu polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Gherla, jandarmi și funcționari publici ai Primăriei municipiului Dej au acționat ieri, pe raza orașului Dej și în localitățile arondate, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, a faptelor de natură penală și contravențională, precum și a reducerii riscului rutier. Au fost aplicate peste 100 de contravenții.

La data de 3 august, 44 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalistică, cu sprijinul jandarmilor și a funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Dej au desfășurat o acțiune de menținere a unui climat optim de ordine publică.

Pe parcursul desfășurării activităților, respectiv în intervalul 06.00-13.00, au fost legitimate peste 230 de persoane și controlate 172 de autovehicule.

De asemenea, au fost efectuate verificări privind respectarea prevederilor legale ale activităților de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

94 dintre sancțiunile contravenționale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind reținute 7 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.