Tânăr căzut de la înălţime în Dej! A fost solicitat elicopterul SMURD (VIDEO)

0
112

Intervenție a elicopterului SMURD pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui bărbat căzut de la înălțime, pe strada Henri Coandă din municipiul Dej.

În jurul orei 13.20, o autospecială, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD din punctul Jibou au fost alertate ca urmare a căderii de la înălțime a unui bărbat de aproximativ 20 de ani.

În momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului acesta era conștient. După acordarea asistenței medicale de urgență acesta a fost preluat de către elicopter și a fost transportat la spital.

„Evenimentul s-a produs într-un parc industrial aflat în construcție și se pare că tânărul a căzut de la o înălțime de cca 12 m. Acesta prezenta, la primele evaluări, multiple fracturi ale membrelor inferioare și superioare. Elicopterul SMURD l-a adus la UPU Cluj, dar urmează să fie transferat în scurt timp de acolo”, a transmis ISU Cluj.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre căderea de la înălțime a unei persoane, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Dej. A fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț, care a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

https://www.facebook.com/watch/?v=315646682843200&extid=soeRPi7h0w5z6hg2

https://www.facebook.com/watch/?v=315646682843200&extid=soeRPi7h0w5z6hg2

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.