Motociclist rănit grav în Reteag! A fost solicitat elicopterul SMURD (FOTO)

0
38

Un bărbat din localitatea Săsarm, care circula cu o motocicletă pe DN 17, a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Reteag. O tânără, aflată la volanul unui autoturism, ajunsă în intersecția cu drumul național, nu a acordat prioritate motociclistului și a intrat în coliziune cu acesta.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit, joi, în localitatea Reteag la un accident rutier, în care victimă a fost un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care circula cu o motocicletă. Acesta a suferit un traumatism cranian și unul lombar, astfel că salvatorii bistrițeni au solicitat intervenția elicopterului SMURD de la Baza Aeriană Târgu Mureș. Bărbatul a fost stabilizat de către echipajul de paramedici beclenari.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii din Beclean.

Conform primelor date transmise de IPJ Bistrița-Năsăud, o tânără de 19 ani din Reteag, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gării din localitate, ajunsă în intersecția cu Drumul Național 17, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, intrând în coliziune cu aceasta.

“În urma accidentului, motociclistul, un bărbat de 42 de ani, din Săsarm, a fost rănit. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul nu a putut fi testat, fiind transportat la spital”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean.

sursa: realitateadebistrita.net

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.