VIDEO – Pensionar din Cluj bătut fără milă de un bărbat pe care l-a anunțat că îi va fi tăiat curentul

0
179

Un pensionar în vârstă de 69 de ani, din Cluj, angajat la o firmă de curierat, a fost bătut fără milă de un bărbat pe care l-a anunțat că îi va fi tăiat curentul. Scenele extrem de violente au fost filmate de o cameră de supraveghere.

Totul s-ar fi întâmplat în cursul lunii iunie, însă scandalul a izbucnit abia acum, după ce imaginile de pe camera de supraveghere au fost făcute publice.

„Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

e imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum pensionarul pleacă de la ușa celui căruia i-a înmânat un aviz de debranșase de la compania de distribuție a energiei electrice.

Acesta a fost urmat de proprietarul apartamentului, între cei doi fiind izbucnind un conflict. La un moment dat, bărbatul îl lovește pe pensionar cu pumnul.

Au urmat și alte lovituri puternice, iar după un pumn primit în cap, pensionarul s-a prăbușit, fiind lovit, din nou, cu piciorul în zona capului.

Agresorul a fost identificat de Poliție, iar în prezent este cercetat într-un dosar penal, notează bzc.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.