Acţiune a poliţiştilor dejeni: au fost aplicate 40 de amenzi (FOTO)

0
24

La data de 18 august, în intervalul orar 10.00-13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Rurală, cu sprijinul jandarmilor și a funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Dej, au desfășurat o acțiune pe raza localităților și a municipiului, conform legislației privind normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice sau a siguranței circulației rutiere.

O atenție deosebită a fost îndreptată în vederea prevenirii faptelor de cerșetorie, în zone aglomerate, spații comerciale și piețe agroalimentare.

Totodată, au fost efectuate verificări privind respectarea măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020 și a actelor normative referitoare la măsurile de protecție individuală și distanțarea socială, cu prediclecție în mijloacele de transport în comun.

În urma activităților, polițiștii au legitimat aproximativ 100 de persoane și au verificat peste 60 de autovehicule, iar în urma abaterilor constatate fiind aplicate 40 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, pentru nerespectarea normelor rutiere, polițiștii au suspendat dreptul de a conduce în cazul a doi conducători auto, fiind încălcate regulile privind efectuarea manevrelor de depășire, respectiv de acordare a priorității de trecere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.