Acţiune la Gherla pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19! Au fost legitimate aproape 300 de persoane

0
10

În perioada 7-9 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla împreună cu cei de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID 19, prevenirea comiterii de fapte antisociale, meţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea riscului rutier.

În cadrul acţiunilor au fost verificate peste 80 de terase, săli de jocuri de noroc şi zone de agrement, fiind legitimate peste 270 de persoane.

Totodată poliţiştii au verificat 176 de vehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 87 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, pentru nereguli constate la regimul rutier, poliţiştii au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 18 permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h şi pentru efectuarea neregulamentară a manevrelor de depăşire.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni conform Legii 61/1991R, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru abateri ale altor norme în vigoare.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi poliţişti locali din cadrul Primăriei Gherla.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.