Copilul găsit în comă la Dej, cu răni acoperite de viermi și muște, ar avea coronavirus

0
105

Copilul de 9 ani din Dej, care a fost găsit de medici acoperit de viermi și muște în urma neglijenței mamei, a fost depostat pozitiv la primul test Covid-19. Copilul se află internat în stare critică la Cluj-Napoca.

Copilul, care a ajuns în comă la spital, a ieșit pozitiv la prima probă. Ulterior, ca să nu existe dubii că primul test a fost fals-pozitiv, a fost recoltată și o a doua probă, care a ieșit negativă. Testul va fi repetat din nou, luni dimineață.

În tot acest timp, persoanele de la ambulanță și poliție care au intrat în contact cu minorul au fost sfătuite să fie atente la simptome și să se autoizoleze.

Un copil de 9 ani din Dej a ajuns în comă la spital, după ce medicii l-au găsit în casă cu bunica lui pur și simplu mâncat de viermi și de muște. Copilul avea infecții grave pe mai multe zone din corp și medicii îi dau puține șanse de supraviețuire. Imaginile sunt atât de grave încât nu pot fi făcute publice.

Se pare că minorul era în grija mamei, însă mai mult era supravegheat de bunică, pentru că mama copilului lipsea adeseori de acasă și stătea mai mult la iubitul ei.

Copilul a ajuns la spitalul din Dej cu răni și necroze pe tot corpul. De acolo a fost transferat în stare ciritcă la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimiști cu privire la șansele acestuia de supraviețuire.

La spital a venit și mama băiatului, aranjată și îmbrăcată foarte bine, prea puțin afectată conform martorilor, în timp ce copilul fusese ridicat dintr-o casă plină de gunoaie și mizerie.

sursa: observatornews.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.