Scandal la Figa! Trei tineri au fost împuşcaţi

0
356

Polițiștii din Beclean au fost solicitați duminică să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit între mai mulți tineri în zona de agrement Figa, transmite IPJ Bistrița-Năsăud. Unul dintre agresori a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc și a rănit mai mulți tineri. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 12 iulie , în jurul orei 06.00, în zona de agrement Figa, a avut loc un scandal, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au identificat rapid pe agresori și i-au condus la sediul Poliției Orașului Beclean. „Este vorba despre doi tineri, de 24 de ani și 27 de ani, din Șieu Odorhei și Budești care ar fi avut o altercatie cu alții doi, un băiat și o fată, ambii din localitatea Beclean. Ulterior, alți trei tineri, toți din Tiha Bârgaului, au intervenit și au fost agresați de cei doi. La un moment dat, tânărul de 27 de ani a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectul din cauciuc, nesupus autorizării, rănindu-i pe cei trei”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Fata din Beclean ar fi ajuns la spital.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.